Kásás Tamás végleg visszavonul

olimpia, london 2012, férfi vízilabda, Spanyolország-Magyarország, Kásás Tamás
Vágólapra másolva!
A spanyolok ellen 14-8-ra megnyert meccsel búcsúzott a vízilabdától Kásás Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok meghatódottságában a víz alatt sírt a találkozó elején, a csapat körül pedig nagy változásokra számít.
Vágólapra másolva!

Szépen búcsúztak a pólósok

"Ez volt az utolsó mérkőzésem, egy ideig most szeretném elkerülni az uszodát" - mondta az [origo]-nak a spanyolok legyőzése után Kásás. "Nagyon megható volt számomra ez a meccs, a bemutatáskor majdnem sírtam, aztán a meccs kezdete után tulajdonképpen a víz alatt bőgtem."

"Nem tudom, mihez kezdek most, azt sem tudom, hol fogok lakni. Egy évet biztosan pihenek, és járni fogom a világot. Az sem elképzelhetetlen, hogy a tudásomat szeretném átadni a fiataloknak" - morfondírozott.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
További képekért kattintson!

"A szurkolóknak most türelmesnek kell lenniük, mert nagy változások lesznek a csapat körül. Örülök, hogy elértük az ötödik helyet, és örülök, hogy sikerült egy ilyen meccsel búcsúznom. Az elmúlt napok szörnyűek voltak, úgy lézengtünk a faluban, hogy tudtuk, az 5-8. helyért kell játszanunk, nem kívánom ezt senkinek."

Kásás Tamás a világ legeredményesebb pólósaként búcsúzik, pályafutása során háromszoros nyert olimpiát, világ- és kétszeres Európa-bajnok, és háromszoros BL-győztes.