Bambák voltunk - férfiasan viselik a zakót a pólósok

Vágólapra másolva!
Kemény Dénes a meccs előtt elképzelni sem tudta, hogy tizennégy gólt kaphat Szerbiától a pólóválogatott, így pedig nem lehet meccset nyerni. Kiss Gergely szerint túl mélyre pottyant a csapat.
Vágólapra másolva!

"Nem leptek meg bennünket semmivel, egyszerűen könnyedén, bátran lőttek, és velünk ellentétben alig hibáztak" - nyilatkozta a meccs után Kemény Dénes szövetségi kapitány. "Tizennégy bekapott gólnál nem lehet más az eredmény, csak a vereség. Ha a meccs előtt valaki azt mondja, hogy tíz gólt lövünk, eszembe nem jut, hogy kikapunk. Semmi jel nem mutatott arra, hogy a csapat tizennégy gólt kaphat, elég sok meccset játszottunk a felkészülés során, erős csapatokkal is, és tízet is ritkán kaptunk.

Kemény szerint a játékosok férfiasan viselték a vereséget, de biztosan nyomot hagy a lelkükön, legalábbis holnapig. "Akár győzünk, akár kikapunk, másnaptól már a következő feladatra kell koncentrálni. Tizenkét év után vesztettünk olimpián, nem nagyon emlékszem, hogy akkor hogy ráztam fel a csapatot."

"Egy meccsen belül nem lehet ekkora mélységbe pottyanni, mint ahogy mi tettük ma" - mondta a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely. "Mindig van visszaút, de mi ezúttal nem összpontosítottunk eléggé, pedig nem kezdtünk rosszul. Aztán viszont bambák lettünk, túl sok gólt kaptunk, mi meg nem lőttük be a helyzeteinket, pedig volt jócskán lehetőségünk."