Ezt elrontottam - Cseh László érezte, hogy Phelps lassú

Vágólapra másolva!
Cseh László nem jutott döntőbe 400 vegyesen az olimpián, az előfutamát megnyerő, Cseh mellett úszó Michael Phelps is csak utolsóként csúszott be a döntőbe. Cseh érezte, hogy lassúak, de nem gondolta volna, hogy ennyire. Verrasztó Dávid sem tudott döntőbe jutni, mint mondta, élete legrosszabb napját fogta ki.
Vágólapra másolva!

Phelps kipöckölte Cseht a 400 vegyes döntőjéből - olimpia percről percre

A szám utolsó előfutamában többen is Cseh elé verekedték magukat, ezzel elúszott a döntő.

"Éreztem, hogy gyors az utolsó futam, de nem hittem, hogy ennyire. Phelps lassú volt, mégsem gondoltam, hogy ilyen gyenge időt úszunk. Ezt elrontottam, készülök a következő feladatra" - nyilatkozta leverten a magyar úszó.

Az [origo] Londonból tudósító újságíróit még az amerikai kollégák is arról kérdezgették, hogy mi történt, mert őket is meglepte Cseh leszereplése.

Verrasztó Dávid ugyancsak 400 vegyesen próbálkozott, hiába: "Nem jött össze, életem legrosszabb napját fogtam ki. Még sosem voltam olimpián, de innen már csak felfelé vezethet az út, ennél rosszabb nem jöhet. Nem vagyok lelkizős típus, úsztam már 4:11-ös időt is, de most ilyen napom volt. Kétszázon még kevesebb esélyt látok, hogy valami sikerül majd elérni."