Berkit eldugják az olimpián

Vágólapra másolva!
A magyar olimpiai csapat egyik legnagyobb esélyese Berki Krisztián, a tornaszövetség elnöke, Magyar Zoltán szerint ugyanakkor a sikeréhez arra is szükség van, hogy Londonban el legyen zárva a többi olimpikonról szóló hírektől.
Vágólapra másolva!

"Krisztián nagyon jó lelki alkat, ha össze tudja szedni magát, és csak a feladatára tud koncentrálni, akkor nem lehet nagy baj" - mondta Magyar Zoltán a lólengés jelenlegi világbajnokáról.

"De ne felejtsük el, hogy ez egy olimpia! Itt nem csak arról van szó, mint egy világbajnokságon, hogy le kell győzni az ellenfeleket. Egy olimpián a többi olimpikonnak az eredménye is befolyásolhatja versenyző a teljesítményét. Ezért kértem meg a szakmai stábot arra, hogy próbálják meg egy picit eldugni Krisztiánt."

Magyar szerint például már egy közös reggeli is összezavarhatja Berkit, amennyiben közben arról mesélnek neki, hogy kinek mi nem sikerült a magyar csapatban. "Információ, információ, információ - azokra kint nem lesz szükség. Ez egy vizsga lesz mindannyiunknak" - tette hozzá a kétszeres olimpiai bajnok sportvezető.