Janics Natasa és Marosi Ádám is bronzérmes - olimpia percről percre

olimpia, london 2012, A harmadik helyen végzett Douchev-Janics Natasa a dobogón a 2012-es londoni nyári olimpia női kajak egyes 200 méteres számának eredményhirdetésén
Vágólapra másolva!
Janics Natasa kicsit beragadt a 200 méteres kajakegyesben, végül a harmadik helyig sikerült feljönnie. Dudás Miklós szép versenyzéssel a hatodik helyen zárt ugyanebben a számban. Az öttusázóknál a zárószám előtt Kasza Róbert a negyedik, Marosi Ádám az ötödik helyen állt, a futás és a lövészet kombinációjából végül utóbbi jött ki jobban, és a cseh Svoboda, valamint a kínai Csao mögött a harmadik helyen ért célba. Kasza a 12. lett. Kövesse az olimpia utolsó előtti napját percről percre!
Vágólapra másolva!

Douchev-Janics Natasa esélyesként indul a 200 méteres kajakosoknál, a döntő 11.21-kor kezdődik. Szintén döntőben érdekelt ezen a távon Dudás Miklós, neki 10.37-kor indul a futama, tőle egy pontszerző hely nagyon szép eredmény lenne.

Az öttusázóknál is odaérhetünk egy éremre. Marosi Ádám és Kasza Róbert 9.45-kor kezdi meg a versenyzést, a vívás lesz az első szám. A 120 kilogrammos szabadfogású birkózóknál Ligeti Dánielnek szurkolhatunk, aki kettőkor lép először szőnyegre. A teljes programot itt találja.