A focistáknak korábban kezdődik az olimpia

Vágólapra másolva!
A londoni olimpia megnyitóünnepségét pénteken rendezik, ám a játékok futballtornája már szerdán kezdetét veszi, és a szurkolók ezeket a mérkőzéseket is figyelemmel kísérhetik a televízióban.
Vágólapra másolva!

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfői tájékoztatása szerint a Duna Televízió szerdán 17.55-től az Egyesült Államok-Franciaország női, csütörtökön 15.40-kor a Spanyolország-Japán, 17.55-kor az Egyesült Arab Emírségek-Uruguay, 20.40-kor a Brazília-Egyiptom, vasárnap 20.40-kor pedig a Nagy Britannia-Egyesült Arab Emírségek férfi mérkőzéseket tűzte műsorára. A közvetítések kommentátorai Menczer Tamás, Faragó Richárd, Matuz Krisztián és Knézy Jenő lesznek.

Az olimpia ideje alatt a Duna minden reggel 7.05-től 8.25-ig 80 perces összefoglalót ad az előző nap legfontosabb eseményeiről. Ezt követően a nézők 8.35-től 9.27-ig 52 perces stúdióbeszélgetést láthatnak, valamint minden nap kibővített, friss sporthírekkel szolgál a csatorna 18.20-as, illetve 22.30-as kezdettel.

A Duna World az olimpia alatt minden nap 4-6 óra közti időtartamban, éjfél után ad sportösszefoglalókat a határon túli, a tengerentúli, valamint a későn fekvő hazai nézőknek.