Szerencsejátékot csináltak a kajak-kenuból?

Vágólapra másolva!
Galla Miklós szerint a vízben születik majd meg a magyar csoda londoni olimpián, míg Farkasházy Tivadar a sportágak lebutítása miatt bosszankodik, úgy véli, lassan egy fürdőkádban is meg lehetne rendezni a kajak-kenu versenyeket. Badár Sándor az embervért ivó ellenfelektől tart, Kiss Ádám pedig drasztikusan lejjebb adott a várakozásaiból. Humoristák pörgették tovább az éremkalkulátort.
Vágólapra másolva!

Badár Sándor szerint minden éremből négyet-négyet nyernek a magyar sportolók Londonban, bár szerinte, ha jól alakulnak a dolgok, jóval több arany is összejöhet.

"A vízilabdától és a kajak-kenutól is két-két aranyat várok. Persze nagyon sokan vannak, akik szintén nyerhetnek, például az úszóktól akár hárman is, Cseh László két számban is győzhet. Ott van még Berki Krisztián, aki ha lólengésben megcsinálja azt, amit senki más nem tud a világon, akkor ő is nyerhet, de Pars Krisztián és Sidi Péter is okozhat meglepetést. Valójában ha elkezdünk számolgatni, minden második számban nyerhetnénk aranyat, csak valahogy ez soha nem jön ki, mert jön valaki, aki a verseny előtt embervért ivott, amitől három lába lett, és megnyeri előttünk az olimpiát."

Forrás: [origo]

Galla Miklós az elmúlt 20 év legjobb magyar szereplését jósolja Londonra, hiszen kilenc aranyat, hét ezüstöt és nyolc bronzot vár a csapattól. "Mindegyik a vízhez köthető az aranyak közül. Az úszóktól és a kajak-kenusoktól négy-négy olimpiai bajnoki címre számítok, és a férfi vízilabdázók is nyernek Londonban."

Farkasházy Tivadar úgy számol, hogy három aranyat, négy ezüstöt és ugyanennyi bronzot hoz haza a magyar csapat, Berki Krisztián mellett a férfipóló-válogatottól és a kajak-kenusoktól remél első helyet. "Ahogy az öttusából, a kajak-kenuból is szerencsejátékot csináltak. Nem tudom, mi értelme van a 200 méteres csapkodásnak, színtiszta lutri az egész, akár egy fürdőkádban is meg lehetne rendezni a versenyt. Sajnos folyamatosan butítják le a sportágakat, nagy a szerencsefaktor mindenhol, így akármilyen egynevű celebet meg lehetne kérdezni arról, hogy mit vár az olimpiától, nem biztos, hogy én jobban tippelek, annak ellenére, hogy imádom a sportot és az előző két olimpián is kint voltam."

Forrás: [origo]

Farkasházy hozzátette, hogy nagyon szeretne végre egy igazi kalapácsvető érmet. "Pars Krisztián előtt is voltak jó dobóatlétáink, de nekik a laboreredményük nem volt olyan jó, mint a pályán mutatott teljesítményük."

A stand up comedy egyik legnépszerűbb magyar képviselője, Kiss Ádám kevésbé tudta szakmailag alátámasztani a tippjeit. Elsőre hét-nyolc aranyat jósolt a kajak-kenusoknak, de miután felvilágosítottuk, hogy a világ- és Európa-bajnokságokkal ellentétben az olimpián csupán tizenkét versenyszám van, kettőre redukálta a várakozásait. "Összesen négy aranyat várok a magyar csapattól, ebből hármat a férfi pólósoktól, egyet pedig a focistáktól. Komolyra fordítva, öt aranyban bízom, a kajak-kenu mellett a férfivízilabda-válogatottól, Berki Krisztiántól és egy úszótól remélek olimpiai bajnoki címet. Nekem mindegy, hogy Gyurta Dani, Cseh Laci vagy Hosszú Katinka nyeri, csak magyar személyi igazolvánnyal rendelkezzen" - mondta Kiss Ádám, aki az öt arany mellé négy ezüstöt és ugyanennyi bronzot jósol.

Forrás: [origo]

Eddig szavaztak: Gerendás György, Merész András, Mocsai Lajos, Rátgéber László, Pálvölgyi Miklós, Kiss László, Kovács Tamás, Vécsy Viktor, Kóbor János, Lukács László, Nagy Feró, Korda György, Cseh László, Pars Krisztián, Kiss Gergely, Drávucz Rita, Badár Sándor, Galla Miklós, Farkasházy Tivadar, Kiss Ádám.